Celebració del dia del treballador i treballadora

El grup Compromís junt a un centenar de veïns i veïnes del poble celebraren divendres passat el dia del treballador i treballadora.
Un centenar de persones esmorzaren tots al carrer de la seu de Compromís i se sumaren a esta festa que any darrere any organitza Compromís. “Festa que en els temps que estem vivint, ja és necessària i imprescindible perquè gràcies a les polítiques del PP, el treballador ha perdut molts drets ja aconseguits i el seu treball ja és tant precari que està convertint-lo en esclau més que en treballador”, en paraules de la candidata Oro Azorín.
Compromís per Favara aprofità la seu per realitzar este acte del dia 1 de maig. Seu que inaguraren el 10 d’ abril amb la gran actuació del cantant en valencià Dani Miquel acompanyat dels més menudets.
No han estat estes les úniques visites que ha tingut Compromís per Favara. Dijous 2 d’ abril Mònica Oltra, candidata a la Presidència de València, vingué per acompanyar el col·lectiu en la presentació de la candidatura de Compromís per Favara.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *