Inaugurada la seu de Compromís per Favara

Divendres passat 10 d’abril, la coalició Compromís per Favara organitzà un acte festiu per inaugurar la seu electoral situada al carrer Joan Garcés, 18 .

Va ser una gran jornada de festa on férem partícips a tot el poble, grans i menuts, ja que contàrem amb l’actuació d’un dels cantants que actualment més està fent per la cultura popular del País Valencià, Dani Miquel. Artista que ens va fer gaudir amb versions adaptades de cançons tradicionals valencianes, com pot ser ‘La masereta’. En acabar, tots els menudets i menudetes del nostre poble van poder berenar amb Dani Miquel i els més grans poguérem fer-nos una cerveseta.

Aprofitem l’ocasió per recordar a tots els veïns i les veïnes que a la nostra seu tenim una bústia perquè ens pugueu fer arribar les vostres propostes que pensem que són imprescindibles per a l’elaboració del nostre programa electoral. També ho poder fer puntxant ací

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *