Compromís per Favara celebrà l’acte de presentació de candidatures

Dijous passat dia 02 d’abril a la Casa de la Cultura de Favara es va celebrar la presentació de la candidatura de Compromís per Favara. En este acte es va presentar la candidata a l’alcaldía, Oro Azorín, a qui acompanyà la futura presidenta de totes les valencianes i valencians, Mònica Oltra, i els diferents candidats municipals de la Ribera. Malgrat faltar cinc candidats que per qüestions laborals i personals no pogueren acudir es va donar a conéixer els integrants que encapçalen les llistes municipals.

L’acte, que com calia esperar va ser un èxit de participació, començà amb la intervenció de l’actual regidora i portaveu del grup, Isabel Borràs, qui aprofità per informar de totes les actuacions fetes per la coalició a l’ajuntament. Després, Oro Azorín, remarcà la força que té la llista que presenta Compromís per Favara, no sols per la il·lusió d’un canvi, sinó també perquè combina experiència, formació i, el que és més important, ganes de treballar pel poble de forma desinteressada, solament per la creença que una millor gestió política és possible a Favara. Tancà l’acte la candidata a la presidència, Mònica Oltra, que amb un discurs molt clar, va insistir en la necessitat de canvi que tenim els valencians i les valencianes, si volem recuperar l’ essència que ens ha caracteritzat com a poble.

El col·lectiu va assenyalar, que un dels principis que regirà la gestió de Compromís per Favara serà la participació ciutadana. Per això, demanà a tots i totes les favareres la implicació en l’elaboració del seu programa electoral amb la finalitat de conéixer les necessitats reals del poble i actuar en conseqüència. El veïnat podrà deixar les suggerències i les aportacions en l’enllaç de la formació (clica ací ) o bé emplenar el fullet i dipositar-lo a la bústia del grup Compromís que estarà en l’ entrada del saló d’actes.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *